Algemene voorwaarden

Contact

Voor vragen over ons bedrijf en onze artikelen kun je contact opnemen met ons:

 • Bezoekadres

  Van der Madeweg 18

  1114 AM Amsterdam-Duivendrecht

 • Postadres

  Hugo de Grootkade 50 hs

  1052 LV Amsterdam

 • Telefoonnummer

  020 750 7222

 • Email

  info@msverhip.nl

Artikel 1. Toepasselijkheid

Wanneer je iets koopt bij Ms. Verhip, doe je zaken met ons. Daarom willen we graag een aantal zaken met je afspreken. Deze afspraken worden gemaakt tussen jou en Ms. Verhip. Omdat Ms. Verhip een Nederlands bedrijf is en wij in Nederland gevestigd zijn, is op deze voorwaarden het Nederlands recht van toepassing.

Artikel 2. Ons assortiment

Een deel van de producten die wij verkopen zijn tweedehands, dit betekent dat ze gebruikt zijn, maar nog in goede conditie, tenzij anders vermeld. Je wilt natuurlijk precies weten wat je koopt, daarom proberen we van alles wat we verkopen een goede omschrijving te geven en duidelijke foto’s erbij te plaatsen.

Omdat een fout in een klein hoekje zit, rekenen we op je begrip wanneer er overduidelijk foutieve informatie wordt gecommuniceerd over een artikel.

Alle prijzen zijn altijd inclusief btw.

Artikel 3. De kassabon

Van iedere aankoop ontvang je per mail een aankoopbewijs. Handig, want dan kun je de bon nooit kwijtraken.

Artikel 4. Ruilen of retourneren

Volgens ons passen jij en je aankoop perfect bij elkaar, maar mocht je de match zelf toch niet zo succesvol vinden, dan kun je je aankoop altijd terugbrengen. We hanteren bij retourneren de volgende voorwaarden:

·         Als je niet tevreden bent met een artikel, of wanneer het toch niet goed past in je interieur, heb je 14 dagen bedenktijd. Zonder lastige vragen van ons natuurlijk. Retourneren kan alleen met een aankoopbewijs. Je mag een ander artikel uitzoeken, krijgt een tegoedbon of het aankoopbedrag terug.

·         Kies je ervoor om het aankoopbedrag terug te krijgen, dan storten we binnen 5 werkdagen het bedrag terug op je bankrekening. Een aankoop kun je naar ons terugbrengen of dit via een transportbedrijf regelen. De kosten hiervoor zijn dan wel voor jouw rekening.

·         Je mag je aankoop binnen 14 dagen uitproberen, bekijken en gebruiken. Mochten er gebruikssporen ontstaan, dan kunnen we een lager bedrag dan het aankoopbedrag retourneren.

Voor op maat gemaakte of op bestelling gemaakte artikelen maken we een uitzondering op de retourregels, deze kunnen helaas niet geretourneerd worden.

 

Artikel 5. Garantie

Natuurlijk krijg je bij ons de garantie waar je wettelijk recht op hebt.

 

Artikel 6. Transport

We bezorgen je aankoop graag bij je thuis. Hiervoor kunnen we verschillende transportbedrijven inschakelen. Je aankopen in de webshop worden bij een besteding van 50 euro of meer gratis thuisbezorgd, in de winkels brengen we altijd verzendkosten in rekening. De transportvoorwaarden vind je bij de informatiebalie in de winkels. Let op, omdat we met verschillende transportbedrijven werken, hebben we ook verschillende voorwaarden per transporteur.

Artikel 7. Betalen

Betalen kan contant als je je aankoop zelf komt ophalen, of met overschrijving als je het wilt laten bezorgen. Artikelen moeten volledig worden afgerekend voordat je ze meeneemt naar huis of laat bezorgen. Ook voor maatwerk geldt dat we geen aanbetalingen aannemen, maar dat we graag het volledige aankoopbedrag ontvangen voordat we ermee aan de slag gaan.

 

 

 

Artikel 8. Klachten

We hopen niet dat dit het geval is, maar mocht je een klacht hebben, vragen we je contact met ons op te nemen. We nemen je klacht serieus en zoeken graag zo snel mogelijk naar een oplossing.

Omschrijf het probleem duidelijk, houd je aankoopbewijs bij de hand en zorg eventueel voor foto’s van het artikel zodat we je snel kunnen helpen.

 

Artikel 9. Geschillen

Als we er toch niet samen uit komen, vragen we een onafhankelijke partij om advies. Natuurlijk gaan we er niet van uit dat het zover komt.

Artikel 10. Wijzigingen

Alle wijzigingen met betrekking tot deze voorwaarden vermelden we op onze website Msverhip.nl.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial