Disclaimer

Contact

Voor vragen over ons bedrijf en onze artikelen kun je contact opnemen met ons:

 • Bezoekadres

  Van der Madeweg 18

  1114 AM Amsterdam-Duivendrecht

 • Postadres

  Hugo de Grootkade 50 hs

  1052 LV Amsterdam

 • Telefoonnummer

  020 750 7222

 • Email

  info@msverhip.nl

 Disclaimer

Door de website te bezoeken en/of de op de via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaar je je akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Gebruik van de website www.msverhip.nl

Ondanks dat we de site met grote zorgvuldigheid hebben samengesteld en onderhouden, kan het helaas voorkomen dat de informatie op onze site toch onvolledig en/of onjuist is. De informatie wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Wij garanderen niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Ms. Verhip wijst iedereen aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website van de hand.

Informatie van derden, producten en diensten

Op de website van Ms. Verhip kunnen links naar websites van derden staan, wij aanvaarden echter geen aansprakelijkheid en geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is dus voor eigen risico.

Informatie gebruiken

Alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s) zijn van Ms. Verhip. Het is niet toegestaan informatie op deze website te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Ms. Verhip. Natuurlijk mag je informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor persoonlijk gebruik.

De openbare content op deze website mag wel zonder voorafgaande toestemming online worden verspreid, maar alleen met duidelijke bronvermelding, inclusief de desbetreffende hyperlink.

Wijzigingen

Wij hebben het recht om eventuele wijzigingen te allen tijden door te voeren zonder hiervan aankondiging te doen.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial