Eigen meubel laten opknappen?

 

Heb je thuis nog een meubel staan welke een opknapbeurt verdient, maar waar je zelf maar niet aan toe komt of geen inspiratie voor hebt? Stuur ons een foto van het meubel en vertel ons wat je wensen en ideeën zijn. Weet je al welke kleur je wilt gebruiken? Wij werken met  de ecologische LAB-paint van Vestingh, zij hebben een mooie kleuren collectie en kunnen daarnaast elke gewenste kleur mengen. Hier vind je een de kleuren die wij veel gebruiken.

Advies

Heb je nog geen inspiratie? Wij denken graag met je mee, voor kleuradvies kunnen we ook langskomen of een online advies geven. Ook kun je ons portfolio bekijken, welicht brengt je dat ook op ideen. 

Advies aan huis: € 50,- (excl. kilometer vergoeding)

Advies online: € 25,-

(Bij aankoop van een meubel of het plaatsen van een opdracht ontvang je dit bedrag weer terug) 

Alleen het voorwerk

De voorbehandeling: schoonmaken en schuren zijn het allerbelangrijkste voor een mooi eindresultaat. Erg belangrijk, maar soms ook het vervelendste werk van het opknappen. Helemaal als het meubel met een olie is bewerkt, kan je hier niet zomaar overheen schilderen en kost het erg veel tijd om het meubel schilder klaar te maken. Kijk je hier zo tegen op of beschik je niet over het juiste gereedschap? Wij nemen dit graag van je over.  Wij maken het meubel schoon en schuren of zandstralen het meubel, daarna kun je zelf het leukste gedeelte voor rekening nemen; het schilderen. 

Offerte

Zodra we alle nodig informatie van je hebben ontvangen, maken wij een vrijblijvende offerte.