Onze merken

IN DE Spotlight:

pepe heykoop

for

tiny miracles

Met deze vaascovers tover je een lege jampot of fles in een handomdraai om tot een hippe vaas. 

Add Any content here

Zero Waste

 

TIME FOR CHANGE

In de afgelopen jaren hebben we al heel wat moois en unieks mogen verhippen. Oude spullen kregen zo een tweede kans. Zelf ook aan de slag? Bekijk wat wij tot nu toe hebben verhipt en we wensen je een flinke dosis inspiratie toe!

portfolio

Maatwerk

Heb je thuis nog een meubel staan welke een opknapbeurt verdient, maar waar je zelf maar niet aan toe komt of geen inspiratie voor hebt? Stuur ons een foto en wij laten onze ideeën erop los. Samen komen we dan vast en zeker tot een mooi plan!

eigen meubel laten verhippen

In onze werkplaats hebben we verschillende meubels staan die nog wachten op een make-over. We kunnen deze geheel naar jouw smaak re-stylen. Zie je er een mooi meubel tussen, neem dan contact met ons op en wij knappen het, geheel naar jouw wensen, op! We denken graag met je mee, dus mocht je zelf even geen inspiratie hebben, dan doen wij vrijblijvend een voorstel.

bekijk voorraad

Ms. Verhip

Wat ooit als een grapje begon, besloten we in 2019 waar te gaan maken: samen een bedrijf beginnen en van onze hobby ons werk maken. Rommelmarkten en kringloopwinkels afstruinen op zoek naar mooie, oude meubels en die vervolgens eigenhandig opknappen. Want zo’n verhipte oude kast met karakter en een verhaal is toch veel leuker dan een dertien-in-een-dozijn-ding?

meer over ons