Levertijden & bezorging

De verzendkosten van €4,95 gelden voor alle artikelen m.u.v. de meubels.

Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur geplaatst zijn, worden nog dezelfde dag verzonden. De pakketbezorgers streven ernaar je pakketje de volgende werkdag af te leveren, maar houden een slag om de arm bij extreme drukte of andere onvoorziene omstandigheden.

Je bestelling wordt CO2-neutraal verzonden met PostNL. Voor de verpakking gebruiken wij uitsluitend gerecyclede materialen.

We vinden het natuurlijk ook heel gezellig als je je bestelling zelf komt ophalen bij ons in de winkel! Geef dit even aan bij het uitchecken en we zorgen dat jouw spulletjes voor je klaarliggen.

 

MEUBELS

Wil je dat we je pas gekochte Ms.Verhip product laten brengen, dan kun je dit aangeven bij het afrekenen. Wij nemen contact met je op en bespreken de wensen en prijs. De prijs voor het bezorgen hangt af van de grootte van het meubel, de afstand en of het meubel op een verdieping moet worden afgeleverd.

Wil je je pas gekochte Ms. Verhip product komen ophalen, dan is dit natuurlijk geen probleem! Wanneer je dit aangeeft op het aankoopformulier, nemen we contact met je op om te bespreken wanneer dit het beste voor je uitkomt. We helpen natuurlijk mee met het voorzichtig inladen en je krijgt een lekker kopje koffie van ons.