“Wat ooit als een grapje begon, besloten we in 2019 waar te gaan maken: samen een bedrijf beginnen en van onze hobby ons werk maken.”

 

Ons verhaal

Wat ooit als een grapje begon, besloten we in 2019 waar te gaan maken: samen een bedrijf beginnen en van onze hobby ons werk maken. Rommelmarkten en kringloopwinkels afstruinen op zoek naar mooie, oude meubels en die vervolgens eigenhandig opknappen. Want zo’n verhipte oude kast met karakter en een verhaal is toch veel leuker dan een dertien-in-een-dozijn-ding?
 
We begonnen ons avontuur in een oude brakke loods in Amsterdam-Duivendrecht en verkochten de verhipte meubels online. Sinds najaar 2020 hebben we een vaste stek gevonden in Bussum, een mooie werkplaats met winkel én nu ook een ware webshop. Met niet alleen onze bijzondere meubels, maar ook superleuke gifts en accessoires.
 
De meubels knappen wij zelf op in onze werkplaats, de accessoires komen van voornamelijk kleine Nederlandse labels. Creatieve makers die net als wij een passie hebben voor het maken van mooie spullen door hergebruik van materialen. Kortom, dit is de plek waar je moet zijn voor unieke, duurzame en verrassende woonitems: Verhip! De enige webshop waar alles gerecycled of geupcycled is, of bijdraagt aan zero waste.
 
Veel plezier hier! Kijk lekker even rond en mocht je vragen en/of suggesties hebben, laat het ons weten. We horen graag van je!
 
Liefs, 
 

Michelle & Sarah