Even voorstellen

Bij Ms. Verhip verkopen we unieke, duurzame meubels van robuuste, eerlijke materialen zoals hout en staal. Oude meubels knappen we zorgvuldig op, geven ze een restyling en maken ook nieuwe pareltjes. Van tafel tot trapje, van commode tot kast en van plubak tot pianokruk.

Onze meubels komen overal en nergens vandaan, van kringloopwinkels en tweedehands markten. Misschien niet mooi meer, maar wel met karakter!

Onze missie is deze oude meubels een tweede leven te geven. Met liefde en aandacht maken we van elk stuk iets moois en bijzonders.

Recycled. Upcycled. Zero Waste.

Dat is waar we voor gaan! Er is namelijk genoeg…

Met veel zorg en plezier zoeken we voor jou de mooiste wannahaves uit, gemaakt van gerecyclede materialen. 

Hier en daar zal je ook producten tegenkomen die gemaakt zijn van nieuwe materialen. Zij verdienen hun plek in de webshop omdat ze bijdragen aan een zero waste levensstijl. We zeggen het er wel altijd even bij, zodat je weet wat je koopt. 

 

 

Designers

Wij werken samen met designers met een passie voor duurzaam en sociaal ondernemen. Met hun prachtige ontwerpen laten ze zien dat stijl en duurzaamheid prima hand in hand kunnen gaan.

Veel van de producten worden hier in Nederland door hen zelf gemaakt of zijn geproduceerd in werkplaatsen door bijvoorbeeld mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We hebben ook spullen die gemaakt worden in exotischer oorden zoals Nepal, Mexico en India. Geen fabriekswerk. Altijd kleinschalig. Gemaakt door lokale ambachtslieden of als onderdeel van projecten die de werkgelegenheid onder de lokale bevolking helpen stimuleren.

 

Doneren

Heb je een oud (massief houten) meubel staan waar je vanaf wilt? Gooi dit dan niet weg! Wij kunnen er waarschijnlijk wel wat mee. Helemaal top als je het kunt komen brengen (kun je er gelijk wat nieuws voor in de plaats zoeken). Maar we komen het ook met alle liefde bij je ophalen. Mail ons een foto en wij nemen contact met je op. Het geeft niet als het gebreken heeft, daar weten wij wel raad mee.