Retourneren producten

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar het kan natuurlijk gebeuren dat de aankoop toch niet helemaal bevalt. Geen probleem!

Termijn
Binnen 14 dagen na ontvangst kun je je aankoop gewoon nog retourneren. Hiervoor geldt natuurlijk wel dat het product in oorspronkelijke staat (onbeschadigd en in oorspronkelijke verpakking) dient te zijn.

Stuur ons even een mailtje op verkoop@msverhip.nl om te laten weten dat je het product gaat retourneren. Een reden opgeven mag, maar hoeft niet!

De kosten voor de retourzending zijn voor de klant. We kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor eventuele schade ontstaan tijdens de retourzending of het zoekraken van een pakket. We raden je dan ook aan om de retourzending met een track & trace code te versturen zodat je zicht kunt houden op de status van het pakketje.

Nadat we je retourzending in goede orde hebben ontvangen, sturen we je hiervan een bevestiging en storten we het volledige bedrag direct terug op je rekening. Heb je bij de aankoop verzendkosten betaald en heb je geen van de producten gehouden? In dat geval storten we ook de verzendkosten terug.

Retouradres:

Ms. Verhip
Huizerweg 49
1401 GH Bussum
o.v.v. Retourzending

 

Retourneren meubels

Past je verhipte meubel toch niet helemaal bij de inrichting van je huis of misschien valt de kast toch wat te groot/klein uit. Geen probleem; we nemen hem natuurlijk terug zodat we er weer iemand anders blij mee kunnen maken! Graag wel zonder beschadigingen en het liefst binnen 14 dagen. De bezorgkosten zijn wel voor eigen rekening.

 

Klachten

We hopen het natuurlijk niet, maar het kan altijd gebeuren dat je toch niet helemaal tevreden bent. Bel of mail ons dan zo snel mogelijk, we zullen er alles aan doen om je weer blij te maken!