Reviews

 

Annelies schreef op 5-10 het volgende over de workshop:

Absolute aanrader! Het is superleuk en gezellig om te doen. We werden ook behoorlijk in de watten gelegd. 


Sharon schreef op 6-11 het volgende over de workshop:

Vorige week de workshop gevolgd bij Ms. Verhip. Het was zo leuk! Van de ontvangst en de lunch tot en met de uitgebreide informatie en uitleg en het eindresultaat. Michelle en Sara zijn sowieso aardig en inspirerend en werken ook nog eens keihard mee om ervoor te zorgen dat iedereen aan het eind een mooi opgeknapt meubel heeft. Echt een aanrader! Bijkomend voordeel is dat je er helemaal zen van wordt door het alleen maar focussen op schuren en verven en mooier maken 😉


Inge schreef op 6-11 onderstaande review

Een workshop gevolgd bij Ms Verhip. In één dag heb ik in duidelijke stappen en met hulp van Sarah en Michelle een kastje verhipt. Was een heel leuke dag, niks was te gek, goed verzorgd ook qua catering en de nazorg is ook fijn- instructie en filmpjes worden na gestuurd. Ik ben heel trots op het resultaat van mijn kastje en heb alle tools in huis om thuis verder te gaan met het verhippen van meubels. Echt aan aanrader!


Suzan schreef op  5-11 onderstaande review:

Laatst deelgenomen aan een workshop bij Ms. Verhip. Was ontzettend leuk en gezellig! Fijne relaxte sfeer, veel geleerd met mooie resultaten! Ik kan het heel erg aanraden! Vooral aan mensen die veel met hun hoofd bezig zijn kan het helpen om eens met je handen bezig te zijn! Heel ontspannend!
Bedankt Sarah en Michelle!

 

 

Voor data en prijs bekijk onze webshop.

Heb je nog vragen, neem gerust contact met ons op

info@msverhip.nl of bel 06-21364223.